9 Ocak 2023 Pazartesi

Ahmet Çakar: Galatasaray ilk ikiye giremez.

Posted By: Şapkalı Abi - Ocak 09, 2023

Share

& Comment

 "Fenerbahçe şampiyon olur. İddiaya girerim."

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında derbiyi değerlendiren Ahmet Çakar, Galatasaray'ın 3-0 kazanmasının ardından çarpıcı sözler söyledi.



İddialı açıklamalarda bulunan eski hakem, "Hayatımda çok fazla iddiaya girmiş bir adam değilim. Bu masada bulunan herkes alayınızla iddiaya girerim. 28 Mayıs 2023. Fenerbahçe şampiyon olacak! Fenerbahçe dışında hangi takım şampiyon olursa olsun ben kaybetmiş olacağım. Adımın Ahmet Çakar olduğuna emin olduğum kadar söylüyorum, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak. Galatasaray, Fenerbahçe'yi sürklase etti, perişan etti ama şunu da söyleyeyim bir maçla şampiyon olunmaz." dedi.

"Galatasaray ilk 2'ye giremez"

Sarı-kırmızılıların iyi bir futbol sergilemediğini söyleyen Çakar, "Galatasaray iyi futbol oynayan bir takım değil, sezon sonunda ilk 2'ye de giremez. Bir takım bir maçta iyi oynadı diye şampiyon olamaz." şeklinde konuştu.

About Şapkalı Abi

Organic Theme. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.

0 comments:

Yorum Gönder

Copyright © Liste Bloglar

Designed by Templatezy